Frequently Asked Question

SpamExperts MX records inrichten in je DNS
bijgewerkt op 9 maand(en) geleden

Om gebruik te maken van de SpamExperts mailfilter bij isource dien je er eerst zeker van te zijn dat dit door ons is ingericht voor je domein.

Als dat het geval is, dan zijn er twee mogelijkheden.

1. isource beheert je domeinnaam registratie en DNS.
In dit geval zullen wij ervoor zorgen dat de MX records correct zijn ingericht.

2. je DNS records worden niet door isource beheerd.
In dit geval dien je zelf je DNS records te laten aanpassen of zelf aan te passen.
Het inrichten van je DNS records is afhankelijk van het type spamfilter dat je gebruikt.

Dit zijn de correcte waarden voor de MX DNS records voor ons bundled version:

MX (10) primary.mail.registrar.eu
MX (20) fallback.mail.registrar.eu

Dit zijn de correcte waarden voor de MX DNS records voor de reguliere versie:

MX (10) mx.spamexperts.com
MX (20) fallbackmx.spamexperts.eu
MX (30) lastmx.spamexperts.net

Neem aub contact met ons op om na te gaan wat de correcte versie voor jouw situatie is.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...