Frequently Asked Question

Outlook vraagt steeds om mijn inloggegevens - Deel 2
bijgewerkt op 6 jaar geleden

Het kan voorkomen dat Outlook blijft vragen naar inlog referenties van je email account.
Dit kan voorkomen als Windows per abuis verkeerde referenties heeft opgeslagen op je PC.

In dit geval dien je de volgende stappen uit te voeren om je Windows Referenties voor Outlook op te schonen.
(We gaan uit van een Windows 10 computer, Nederlandstalig)

1. Sluit Outlook af.
2. Klik links onder op het zoek icoon en zoek naar: Referentiebeheer
3. Kies het programma "Referentiebeheer"
4. Klik vervolgens op de optie "Windows Referenties"
5. Verwijder alle referenties die iets met mail te maken hebben.
Je kan een referentie verwijderen door op het pijltje "naar beneden" te klikken en vervolgens verwijderen te kiezen.
6. Sluit vervolgens het referentiebeheer scherm
7. Herstart je computer

Na de herstart van je computer kan je Outlook weer opstarten.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...