Frequently Asked Question

Outlook vraagt steeds om mijn inloggegevens - Deel 1
bijgewerkt op 6 jaar geleden

Over het algemeen kunnen we aangeven dat er een bekend probleem is met Microsoft Outlook als je meerdere exchange email accounts hebt geconfigureerd. Het komt er kort op neer dat Outlook een beetje in de war raakt van de diverse accounts en je steeds weer vraagt om het wachtwoord in te voeren.

Outlook vraagt dan om je wachtwoord.

Op zich kan dit een keer voorkomen, echter, de vraag die Outlook je dan stelt is zeer verwarrend en onduidelijk.
Het is zaak om de vraag goed te lezen en vervolgens het juiste gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.

Je kiest dan voor (afhankelijk van de situatie) voor:
- meer keuzes
- ander account gebruiken
- en voert vervolgens de juiste gegevens in

Dit werkt, door de vraagstelling van Microsoft, contra-intuïtief, maar het heeft te maken met het exact lezen van wat er staat.

In geval dat het met Outlook niet werkt kan je altijd nog via de Outlook Web App (owa) bij je mail.
https://mail.isourcecloud.nl/owa

Dit probleem is ook eenvoudig te googlen met bijvoorbeeld de zoek tekst:
Outlook vraagt steeds om mijn wachtwoord

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...